سفارش تبلیغ

ثبت شرکت
صبا
1 2 >

استفاده از روغن جوجوبا خالص بر روی صورت فواید زیادی از جمله :

مبارزه با خشکی پوست، شیوع بیماری آکنه، چین و چروک و بسیاری از علایم پوستی دیگر مفید می باشد.

با استفاده از روغن جوجوبا خالص قطعا طی چند هفته تفاوت را مشاهده خواهید کرد.

درمان پوست با محصولات طبیعی بدون شک بهترین راه برای اطمینان از داشتن پوست سالم است.

یکی از عناصری که محبوبیت زیادی برای پوست و مراقبت از مو به دست آورده است روغن جوجوبا خالص است.

این روغن گیاهی از دانه‌های گیاه جوجوبا مشتق شده است.

اساسا یک درختچه است که خودش را با شرایط بد جوی مانند مناطق خشک وفق داده است و نصف وزن دانه‌های جوجوبا از روغن و استرها تشکیل شده است.

و نرخ تولید این روغن بسیار بالا است.

چرا از روغن  جوجوبا برای صورت استفاده کنیم؟

روغن جوجوبا خالص چه ویژگی دارد که از آن برای صورت استفاده می‌کنند؟

از لحاظ شیمیایی، این روغن یک مایع مومی اشباع نشده با استرها و اسیدهای چرب است، که در سبوم (روغن پوست) انسان نیز موجود است.

به عبارت دقیق‌تر، این سبزی و سبوم از نظر ترکیب شبیه هم هستند.

این روغن به راحتی از طریق پوست جذب می‌شود، و به ندرت منجر به آلرژی می‌شود.

از این رو، روغن جوجوبا خالص یک مرطوب کننده استثنایی و نرم کننده‌ای خوب برای پوست است.

استفاده منظم از این روغن جوجوبا خالص خاصیت تسکین دهنده و حفاظت از پوست در برابر آلودگی‌های محیط دارد.

روغن  جوجوبا به عنوان یک درمان فوق‌العاده برای تنظیم تعادل pH پوست عمل می‌کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه این روغن مواد تشکیل دهنده طبیعی آن است که خاصیت ضدمیکروبی و موثری برای مقابله با انواع عفونت‌های پوستی دارد.

برای آمریکایی‌های بومی، استفاده از روغن جوجوبا خالص برای پوست چیز جدیدی نیست.

در واقع، آن‌ها از این روغن جوجوبا خالص به مدت چندین قرن است که برای درمان مشکلات پوستی مانند بریدگی‌ها، زخم، کبودی، سوختگی، آفتاب سوختگی و باد سوختگی استفاده می‌کنند.

با وجود طبیعت موم مانند، مانند سایر سبزیجات با غلظت بالا، منافذ پوستی را مسدود نمی‌کند.

روغن جوجوبا خالص , خاصیت ضدمیکروبی و موثری برای مقابله با انواع عفونت‌های پوستی دارد.

 

روغن جوجوبا ( روغن جوجوبا خالص )

 

راهنمایی در مورد استفاده از روغن جوجوبا خالص برای پوست

قبل از اینکه از روغن جوجوبا خالص برای پوست استفاده کنید، ابتدا بر روی قسمتی از پوست تست کنید.

این آزمایش ساده پوستی به ویژه برای کسانی که دارای پوست بسیار حساس هستند مهم است.

اگر همه چیز به خوبی پیش برود و هیچ واکنش آلرژیکی وجود نداشته باشد، در این صورت آن‌را فقط بر روی صورت امتحان کنید.

حین استفاده مراقب باشید روغن را قورت ندهید و با چشم تماسی نداشته باشد.

در صورت قورت دادن ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود، در حالی که در صورت تماس با چشم باعث التهاب خفیف تا شدید می‌شود.

این نکته را در ذهن داشته باشید که روغن جوجوبا را از راه‌های مختلفی بر روی پوست صورت امتحان کنید.

مختصری از خواص روغن جوجوبا خالص

روغن های جوجو با یکی از بهترین پاک کننده های آرایشی در تمام دنیا است .
این روغن خواص شگفت انگیزی در ترمیم پوست دارد. این خاصیت سبب جوانی پوست و رفع چین و چروک آن می شود .
روغن جوجو با منبع ویتامین E و B است .
روغن جوجو با در بهبود جوش صورت موثر است.
التهاب پوست را از بین می برد و در التیام جای زخم و جوش نیز بسیار تاثیرگذار است .
روغن جوجو با خود به تنهایی یک مرطوب کننده قوی است و خشکی پوست و سر را رفع می کند .

برای مرطوب کردن صورت

صورت خود را با صابون ملایم و آب بشویید و با حوله خشک کنید.

چند قطره از این روغن گیاهی و مقداری مرطوب‌کننده دیگر را بر روی کف دست قرار دهید و به آرامی بر روی صورت بمالید.

با نوک انگشتان حداقل به مدت 5 دقیقه یا بیشتر ماساژ دهید، این کار باعث می‌شود تا روغن در عمق پوست نفوذ کند.

اطمینان حاصل کنید که بیش از حد از روغن استفاده نمی‌کنید.

اگر چنین اتفاقی افتاد، به آرامی چربی اضافی را بشویید و پوست را تمیز کنید.

این درمان پوستی را دوبار در روز تکرار کنید تا پوست هیدراته شود.

برای درمان آکنه

این روغن درمان بسیار عالی برای آکنه‌های ناخواسته است.

یک راه ساده دیگر برای استفاده از روغن جوجوبا خالص مالیدن آن به کمک توپ پنبه‌ای به روی نواحی آسیب دیده است.

از آنجایی که این روغن شبیه سبوم است، استفاده از آن غدد سباسه را گول می‌زند و به طور غیرمستقیم کمک می‌کند تا روغن بیش از حد از این غدد ترشح نشود.

تاثیرش چنین است که چربی پوست کاهش یافته و فوران آکنه نیز کمک می‌شود.

علاوه بر این، خاصیت ضدمیکروبی روغن جوجوبا خالص از رشد باکتری‌های مضر که منجر به آکنه می‌شوند جلوگیری می‌کند.

برای کاهش چین و چروک

این روغن عنصری مشترک در محصولات ضدپیری است.

همانطور که سن بیشتر می‌شود، ترشح موم استر کاهش می‌یابد ، که این امر عاملی مهم در ایجاد چین و چروک است.

روغن های جوجوبا خالص را به ویژه بر روی خطوط و چین و چروک استفاده کنید تا از شر چین و چروک از راه طبیعی خلاص شوید.

در نظر داشته باشید که آن را به صورت دایره‌ای بمالید تا روغن به صورت حداکثری جذب پوست شود.

به جای مقابله با چین و چروک، می‌توانید قبل از ظهور خطوط ریز بر روی پوست از آن استفاده کنید تا نتایج بهتری حاصل شود.

چه به دنبال یک مرطوب کننده طبیعی و چه به دنبال درمان آکنه باشید، روغن جوجوبا خالص هر دو خواسته را برآورده می‌کند.

کسانی که پوست مستعد به آکنه دارند می‌توانند فواید روغن های جوجوبا خالص را به دست بیاورند و از به وجود آمدن آکنه جلوگیری کنند.

با استفاده از روغن های جوجوبا خالص بر روی صورت، می‌توانید پوستی صاف و بی عیب و نقص حتی در ماه‌های سرد زمستان داشته باشید.

بنابراین، یک بطری از روغن اورگانیک جوجوبا را در خانه نگه‌داری کنید و به طور منظم بر روی پوست خود استفاده کنید.

 

شما علاوه بر این محصول میتوانید از محصول روغن خراطین ما نیز دیدن کنید

 

 

روغن جوجوبا ( روغن جوجوبا خالص )

 

نحوه خرید روغن جوجوبا خالص :

برای سفارش و خرید روغن جوجوبا اصل میتوانید :

1- روش اول خرید روغن جوجوبا خالص :

به بالای همین صفحه مراجعه نمایید و

سپس افزودن به سبد خرید را کلیک کنید و از صفحه پرداخت ، اقدام به پرداخت را انتخاب نمایید .

2- روش دوم خرید روغن جوجوبا خالص :

میتوانید به کانال تلگرام رویکا  Royka_ir@ مراجعه نمایید .

3- روش سوم خرید روغن جوجوبا خالص :

شما میتوانید جهت سفارش و خرید روغن اصل جوجوبا با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

 05137238070

09366868070


اولین دیدگاه را شما بگذارید روغن جوجوبا ، خرید روغن جوجوبا ، روغن جوجوبا اصل ، روغن جوجوبا خالص ،

  

شامپو تریاک محصولی ارزان و در عین حال عجیب میباشند . کسانی که از شامپو تریاک اصل استفاده کرده اند از خاصیت فوق العاده این محصول با خبرند.

تا کنون شاید درباره شامپو های مختلفی برای ریزش مو شنیده باشید.

 

امروز میخواهیم محصولی را به شما معرفی کنیم که در مدت زمانی کوتاه اثر فوق العاده آن را ببینید.

ترکیبات این شامپو از جین سینگ هست و نوع درجه یک اصل از سری محصولات دکتر اسکین می باشد.

شامپو تریاک برای جلوگیری از ریزش موهای سر کارایی بالایی دارد.

جلوگیری از موخوره و خانمهایی که دکلره کردن و موهایشان سوخته و کم پشت است این شامپو در مدت کمی بازده بالایی دارد.

 

 

 

شامپو تریاک اصل

 

در هنگام خرید حتما به هولوگرام روی بسته توجه کنید

 

مهم بخوانید

 

مدتی است مشتریان تماس میگیرند و مطالب یک وبسایت که توسط یک نویسنده جزء ( نه محقق یا متخصص ) را بیان میکنند و از عوارض این شامپو میپرسند .

اول اینکه :

لطفا برای کسب بازدید کننده مطالب کذب را توسط نویسنده ای که صرفا هیچگونه شناختی راجع به این شامپو ندارد را ننویسید .

دوم اینکه :

هیچکدام از شامپو هایی که عکس آنها را آورده اید ، شامپو تریاک نیستند و این نشان دهنده آن است که نویسنده هیچگونه آشناییتی با این شامپو ندارد .

سوم اینکه :

نویسنده عالِم نمیداند که شامپو تریاک حاوی اسانس تریاک نیست حاوی اپیدنیدو گیاه خشخاش است و هیچگونه ماده هیدرومورفین و هیدروکدون ندارد .

چهارم اینکه :

اصلا فرض را بر این بگزاریم که شامپوی تریاک نه خود تریاک  !!!‌ بر طبق گزارشات وبسایت Dexe ( وبسایت معتبر پزشکی ) تریاک از هیچ طریقی ایجاد اعتیاد نمیکند مگر

استعمال و بلعیدن ، حال اینکه این شامپو فقط اپیدینو که ماده مفید تریاک است را حاوی میباشد نه هیدرومورفین و هیدروکدون پس لطفا پزشکی که این اطلاعات را برای شما بیان نموده معرفی نمایید .

پنجم اینکه :

این شامپو اگر غیر مجاز بود وبسایت ما نماد اعتماد الکترونیک ستاره دار نمیگرفت و پست نیز محصول غیر مجاز را ارسال نمیکرد .

لطفا قبل از قرار دادن هرگونه مطلب کمی تحقیق کنید  چرا جلوی یک راه حل ارزان قیمت مردم ما را میگیرید ؟

هدف شما فروش محصولات استی که برخی از آنها با قیمت بیش از 200 هزار تومان به فروش میرسد و هیچگونه خاصییت درمانی ندارد

ششم اینکه :

متخصص صالحی که نام برده شده کیست ؟ جضور فیزیکی آن مشخص  است ؟ اگر نام دکتری برده میشود منبع و ماخذ و محل تدریس آن میبایست قید گردد .

در پایان اینکه ما هیچگام قصد تخریب کسی را نداشته و نخواهیم داشت اما

پیش از آن با مدیریت این وبسایت صحبت کرده بودیم و قرار بر این بود این مطلب به دلیل کذب بودن حذف گردد ولی این اتقاق رخ نداد و ما هم مجبور به بیان این مطالب شدیم .

مقایسه شامپو تریاک اصل و شامپو تریاک تقلبی :

 

دقت نمایید که شامپو تریاک اصل که توسط کارخانه ایتالیایی تولید میگردد .

 

تفاوت های ریزی با شامپو تریاک اصل دارد و شکل آنها بسیار باهم تشابه دارد و عملا تشخیص آن توسط اشخاص کمی دشوار است

 

با این حال مشخصات شامپو تریاک اصل را برای شما آورده ایم .

 

1- بر روی شامپو تریاک اصل هولوگرام اورجینال نازک نقره ای چسبیده میشود که یک دایره مشکی رنگ نازک دور آن قرار دارد .

 

2- شامپو تریاک اصل دارای علامت R team بسیار کوچک میباشد .

 

3- این شامپو در حالت تقلبی ، روی خود شامپو  ( که درون جعبه است ) روی برچسبی که به بدنه شامپو چسبیده است علامت اسکین داکتر وجود ندارد .

 

4- دقت گردد که شامپو تریاک خالص بطور کامل مشکی است و بوی تریاک از آن استشمام میشود .

 

مورد اول بارزترین تفاوت شامپو تریاک اصل و تقلبی میباشد .

 

حال دلایل خرید بالای شامپو تریاک توسط مشتریان چیست ؟

بهترین قاضی مردم هستند  چرا که مردم با استفاده محصولات متفرقه و  گوناگون تجربه هایی بس گرانبها را کسب میکنند تا در نهایت بهترین گزینه را انتخاب کنند .

بدون شک پشت این همه تعریف و تمجید از این محصول یک ویژگی خاص نهفته است .

مهمترین چیزی که توجه همگان را در ارتباط با شامپو تریاک جلب نمود ، این بود که تاثیر این محصول موقتی نبود ، و با یکبار استفاده مشتریان تاثیر عجیب آنرا میدیدند

( جدا از اینکه برخی افراد  وقتی معجزه این شامپو را میدیدند ترجیح میدادند که دیگر از همین محصول استفاده کنند ) .

 

 

فواید و معایب شامپو تریاک اصل

فواید شامپو تریاک :

 

  • ضد ریزش
  • شاداب کننده مو
  • از بین برنده مووخوره
  • احیای مو
  • شفاف کننده مو
  • پر پشت کننده

معایب شامپو تریاک :

  • فقط در هنگام استفاده در حمام بوی نامطبوع تریاک به مشام میرسد .

نکته مهم راجع به شامپو تریاک

این شامپو بسیار قوی و همانند روغن مار برای مو فواید بسیاری دارد .

اما متاسفانه در کشور ما بدلیل اینکه بتوانند شامپو های داخلی را بفروش برسانند .

شروع به شایعه پراکنی راجع به این شامپو می نمایند . با اینکه استفاده از تولید ملی از سوی ما نیز توصیه میگردد .

اما تخریب یک محصول آنهم بدون استفاده و علم و اطلاعات از آن محصول کاره درستی نیست .

شامپو تریاک را تاکنون  202 نفر از مشتریان رویکا بصورت مکرر استفاده می نمایند و کاملا رضایت خاطر دارند  .

ما نیز برای آنکه به شما و سایر هموطنان خود ثابت کنیم که این شامپو تاثیر بسزایی در پرپشت شدن مو ، جلوگیری از ریزش مو و موخوره دارد این محصول را بصورت گارانتی شده .

( حتی گارانتی عدم رضایت بدون هیچگونه قید و شرط ) قرار داده ایم .

 

نکته :

توصیه میکنیم به جای خواندن مطالبی که کالای خودشان را توصیه می کنند و قدرت تهیه این شامپو را ندارند ، از کسانی سوال نمایند که از این شامپو استفاده کرده و نتیجه گرفته اند .

این محصول تحت لیسانس ایتالیا می باشد و شرکت معتبر Skin Doctor تولید می گردد .

موارد و سوالات مهم در رابطه با این شامپو

برخی از مشتریان عزیز سوال میکنند که آیا  این شامپو اثرات مخرب و اعتیاد آور مصرف تریاک را ندارد ؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که این محصول نه خوردنی است و مصرف کردنی ، لذا مورفین موجود در تریاک فقط از راه بلع و اکسیده شدن ( سوختن و کشیدن ) میتواند شرایط اعتیاد به مواد مخدر را فراهم نماید .

و استفاده از شامپو که که با ماده وادرفارین مورد ترکیب واقع شده هیچگونه آثار مخربی بر روی پوست و مو نخواهد داشت .

لذا با خیال راحت به جلوگیری از ریزش ناگهانی موی خود یا جلوگیری از ریزش مو و ایجاد مو خوره خود بپردازید .

این محصول را فقط با هولوگرام اورجینال بخواهید و از خرید شامپو های بدون هولوگرام اورجینال خودداری نمایید .

 

 

شامپو تریاک برای همه  :

شامپو تریاک اصل محدودیت سنی برای هیچکس ندارد و بدلیل عدم تاثیرات مضر از نوزاد تا سالمند هم اگر ازین محصول استفاده نمایند هیچ مشکلی برایشان پیش نخواهد آمد .

استرداد وجه پرداختی شامپو تریاک در صورت عدم رضایت :

فکر میکنیم و مطمئنیم که اولین فروشگاه هستیم که حتی در صورت عدم رضایت شما محصول میگیریم و وجه شما را پرداخت میکنیم .

این شامپو تریاک اصل است  و دارای گارانتی اصالت 100?  میباشد .

 

نحوه خرید شامپو تریاک :

برای سفارش این محصول میتوانید :

1- روش اول خرید شامپو تریاک اصل :

به بالای همین صفحه مراجعه نمایید و

سپس افزودن به سبد خرید را کلیک کنید و از صفحه پرداخت ، اقدام به پرداخت را انتخاب نمایید .

2- روش دوم  خرید شامپو تریاک اصل :

میتوانید به کانال تلگرام رویکا  Royka_ir@ مراجعه نمایید .

3- روش سوم خرید شامپو تریاک اصل :

شما میتوانید جهت سفارش شامپو  تریاک با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

 

05137238070

09373188070


اولین دیدگاه را شما بگذارید فواید شامپو تریاک ، شامپو تریاک ، شامپو تریاک اصل ، خرید شامپو تریاک ،

  

یکی دیگر از محصولاتی را که اینبار میخواهیم به شما معرفی کنیم صابون شترمرغ میباشد . صابون شتر مرغ مطمئننا معرف حضور بسیاری از شما عزیزان خواهد بود .

این صابون برای آن دسته از افرادی مناسب است که تمایل دارند همیشه پوستی شاداب داشته باشند و از ایجاد آکنه و جوش در امان بمانند .

دقت کنید که صابون شترمرغ یک عامل بازدارنده برای ایجاد جوش ، لک و آکنه است نه یک صابون درمان کننده ، بدین صورت که شما باید یک صابون شترمرغ را در خانه داشته باشید و به جای صابون های متفرقه از آن استفاده کنید .

قدرت صابون شتر مرغ بالاست اما نمیتوان از آن انتظار و کارایی کرم هایی همچون کرم گوری یا کرم کنزه و فائزه را داشت زیرا مکانیستم آنها کلا با صابون شتر مرغ متفاوت است .

 

صابون شترمرغ

 

 

فواید صابون شتر مرغ :

صابون شترمرغ همانند روغن شترمرغ میتواند عمل کلاژن سازی را انجام دهد اما مسلم است که روغن شترمرغ جایگاه ویژه ای در ایفا این عملکرد خواهد داشت .

از فایده دوم صابون شتر مرغ میتوان نرم کنندگی پوست اشاره نمود بدین صورت که شما بلافاصله پس از استفاده از صابون شترمرغ لطافت را بر روی پوست خود احساس خواهید کرد .

این صابون خاصیت جلادهندگی به پوست را نیز دارد .

از دیگر فواید صابون شترمرغ میتوان به بستن روزنه های پوستی نیز اشاره نمود .

بوی خوش و معطر این صابون از دیگر فواید این صابون است که سبب نشستن این بو بر روی صورت خواهد شد .

 

عوارض صابون شترمرغ :

به سبب ارگانیک بودن این صابون هیچگونه عوارضی را به دنبال نخواهد داشت .

بهتر است برای استفاده با هیچ صابون و کرم دیگری ( به جز ویتامین ها و آب رسان ها ، ضد آفتاب ها ) استفاده نشود .

نحوه مصرف صابون شترمرغ :

صابون شترمرغ برخلاف سایر صابون ها که باید مطابق با دستور العمل خاصی مصرف شوند این صابون میتواند همانند یک صابون عادی و روز مره استفاده شود .

 

نحوه ساخت صابون شترمرغ :

پس از اینکه علم و تجربه بر این باور شد که روغن دمبه شترمرغ میتواند یک عامل بسیار محرک و خوب برای جلوگیری از جوش و آکنه باشد برای استفاده بهتر تصمیم به ساخت صابون شترمرغ گرفت .

صابون شتر مرغ توسط شرکت های معروفی همچون Kaple Cosmetic و Raanee در حال تولید است .

روش ساخت این صابون نیز به این ترتیب است که ابتدا روغن شترمرغ خالص که از دمبه شترمرغ تهیه میشود را با NAOH ترکیب نموده و پس از ترکیب به آن ویتامین E تزریق میکنند .

در خلال این ترکیب عصاره گلهای وحشی یا سایر گلها به آن اضافه میگردد تا بوی بد دمبه شترمرغ را از بین ببرد  .

این ترکیب پس از 1 ماه در مجاورت هوای آزاد و آفتاب تشکیل صابون شترمرغ را میدهد .

 

آیا استفاده از صابون شترمرغ بهتر است یا روغن شترمرغ :

این سوال را بسیاری از پشتیبانان رویکا میپرسند ، طبیعتا روغن شترمرغ در صورتی که خالص باشد خیلی بهتر از صابون خواهد بود .

اما صابون نیز میتواند فواید خاص خودش را داشته باشد .

روش خرید صابون شتر مرغ :

شما میتوانید صابون شتر مرغ را به روشهای زیر به آسان ترین حالت ممکن خریداری کنید .

 

روش اول خرید صابون شتر مرغ :

شما میتوانید برای خرید به ابتدای این صفحه مراجعه افزودن به سبد خرید را کلیک کرده به صفحه فرم دریافت مشخصات رفته و مشخصات را درج میکنید ، سپس اقدام به دریافت را اننخاب و سفارش خود را ثبت میکنید .

 

روش دوم خرید صابون شتر مرغ :

روش دومی که میتوانید خرید خود را انجام دهید تماس با پشتیبانی رویکا که بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستند :

 

05137238070

09373188070


اولین دیدگاه را شما بگذارید صابون شتر مرغ ، خرید صابون شتر مرغ ، صابون شتر مرغ اصل ، صابون شتر مرغ خالص ، صابون شترمرغ ، خرید صابون شترمرغ ،

  

در اینجا میخواهیم به همین مطالب بعلاوه اینکه خواص روغن ماساژ چه چیزهایی را شامل میشود بپردازیم .

درواقع روغن ماساژ یک روغن خاصی را شامل نمیشود .

در بسیاری از کشور های پیشرفته دنیا به این نتیجه رسیده اند برخی روغن ها درصورتی که با ماساژ بر روی بدن چرب شوند میتوانند فوایدی را به دنبال داشته باشند .

در ادامه به معرفی این روغن ها ، فواید روغن ماساژ و در نهایت معرفی یک روغن ماساژ برای تهیه می پردازیم .

 

روغن ماساژ

روغن ماساژ به چه روغنی میگویند  :

بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا اقدام به تهیه روغن ماساژ با استفاده از ترکیب یکی از روغن های زیر با لوسیون تانیک و لیبر اویل روغن ماساژ را تهیه و برای فروش عرضه میکنند.

روغن ماساژ هم جنبه درمانی دارد و هم جنبه محرک جنسی !

 

این روغن ها عبارتند از :

 

1-روغن بادام شیرین :

یکی از محبوب ترین روغن ها بین روغن های ماساژ درمانی است .

از بادام استخراج می شود و رنگ آن زرد کم رنگ است سرعت جذب نسبتا بالایی دارد .

همچنین خاصیت درمانی بسیار بالای هم دارد این روغن حاوی 100درصد بادام شیرین است.

اما برای کسانی که آلرژی دارند بهتر است مورد استفاده قرار نگیرد .

روغن بادام شیرین و لوسیون تانیک میتواند یک روغن ماساژ عالی برای کسانی که گرفتگی عضلانی دارند محسوب گردد .

اما در نظر داشته باشید که همانطور که تاکید شد قبل از استفاده حتما مطمئن شوید که نسبت به آن حساسیت ندارید .

 

2-روغن هسته زردآلو :

روغن هسته زردآلو شبیه به بافت و رنگ روغن بادام شیرین را دارد.

این روغن غنی از ویتامین E است و عمر طولانی تری نسبت به روغن معمولی دارد.

ساختار این روغن دارای بافت بسیار سبک است .

به عنوان یک کرم عالی مخصوصا برای پوست های حساس ، ملتهب و خشک استفاده می شود .

مانند روغن بادام دارای ویتامین A است که جذب پوست می شود و پوست دیگر احساس خشکی نمی کند .

حتما میدانید که ویتامین E دشمن پیری پوست و پیری زود رس میباشد .

به همین جهت بسیاری از افراد در جای جای دنیا تمایل به استفاده از ترکیب این روغن با لیبراویل و  استفاده از آن به عنوان روغن ماساژ را دارند .

برای ماساژ آروماتراپی روغن بسیار مفیدی است .

همچنین می تواند جایگزین خوبی برای روغن بادام در افرادی که آلرژی دارند باشد .

 

3-روغن نارگیل :

تصوری که شما از روغن نارگیل دارید یک روغن جامد سفید رنگ است .

روغن جامد بعد از گرم شدن تبدیل به روغنی شفاف با پاکسازی عالی می شود که باید بدانیم روغن نارگیل گرم شده یک روغن سبک ،غیر چرب و مایع است .

روغن نارگیل نیز میتواند با ترکیب روغن زیتون و روغن اسطوخودس به همراه تتراویل یک روغن ماساژ را تشکیل دهد.

اما به جهت اینکه نارگیل پس از گرم شدن مقداری بدن را گرم میکند در مکان های ساحلی و گرم مورد استفاده قرار نمیگیرد .

این روغن برای اقراد سیاهپوست بیش از سایر روغن ها جهت ماساژ تراپی مورد استفاده قرار میگیرد .

4-روغن جوجوبا :

از هر روغنی بگذریم از روغن جوجوبا نمیتوان گذشت .

روغن جوجوبا اکسیر زیبایی پوست معرفی میشود .

در اکثر کشور های پیشرفته دنیا و کشور هایی که به سلامتی خود بها میدهند روغن جوجوبا و روغن آرگان به عنوان بهترین و مفید ترین روغن ها شناخته میشوند .

روغن جوجوبا به دلیل از بین بردن چین و چروک و آماده سازی بستر برای آب رسانی بالا به پوست و روغن آرگان برای شفافیت پوست مورد استفاده قرار میگیرد .

این روغن در واقع از بذر گیاه جوجوبا گرفته می شود.

این روغن همانند روغن درخت چای گزینه مناسبی است برای افرادی که مبتلا به آکنه هستند زیرا آنتی باکتریال ها را از بین می برد .

جوجوبا پوست را تحریک نمی کند و به ندرت دیده شده حساسیت های پوستی ایجاد کند .

در نتیجه اگر بخواهیم یک روغن ماساژ خوب و عالی از هر نظر به شما توصیه کنیم  ترکیب روغن جوجوبا و لوسیون تتراویل است.

این ترکیب  میتواند علاوه بر مزایای بالا ، فواید زیر را نیز داشته باشد :

 

 

روغن ماساژ

 

فواید استفاده از ترکیب جوجوبا و تتر اویل به عنوان روغن ماساژ :

ترکیب جوجوبا خیلی عجیب است .

اولین فایده استفاده از روغن جوجوبا به عنوان روغن ماساژ از بین برنده آکنه میباشد

  • خاصیت بعدی جوانساز بودن این روغن است
  • خاصیت سوم پس از استفاده طولانی مدت از این روغن متوجه خواهید شد که لک های شما کم کم محو میشوند.
  • خاصیت چهارم این است که این روغن همانند روغن پی الاغ دارای بیانتین است و برای درد ها عضلانی نیز معجزه میکند .
  • و در نهایت لطافت این روغن سبب شده که استفاده از آن به عنوان ماساژ از همه راحت تر باشد .

به همین سبب ما نیز روغن ماساژ  رویکا که  از ترکیب روغن جوجوبا و تتراویل را به شما پیشنهاد می دهیم.

شما میتوانید از ابتدای همین صفحه آنرا تهیه کنید.

5-روغن آووکادو :

این روغن از میوه آووکادو گرفته شده و نسبتا سنگین است .

همچنین بهتر است با یک روغن سبک مثل روغن بادام شیرین مخلوط شود .

افرادی که به لاتکس حساس هستند ممکن است نسبت به روغن آووکادو حساسیت نشان دهند.

روغن آووکادو نیز همانند روغن بادام شیرین است .

این روغن در نوع خودش یک روغن ماساژ خوب تلقی میشود و ممکن است ایجاد حساسیت نماید .

6-روغن زیتون :

از میوه درخت زیتون گرفته می شود این روغن برای پخت وپز و ماساژ استفاده می شود.

این یک روغن سنگین با بافت چرب و چسبدار و با رایحه دلپذیر قابل تشخیص است.

روغن زیتون نیز یک روغن عالی برای ماساژ است.

اما در صورتی عالی مبیباشد که با لوسیون های ترکیب کننده و با سایر روغن های فوق ترکیب شود .

7- روغن کنجد :

یک روغن نسبتا ضخیم است.

این روغن را  می توان با روغن های سبک تر مخلوط کرد .

دقت نمایید روغن کنجد لطافت ندارد ،

مثلا با روغن نارگیل که عطری قوی دارد که می تواند هم در پخت و پز و هم در ماساژ درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

 

8- روغن خراطین :

روغن خراطین نیز به جهت حضور الانتین همیشه در صحنه  میتواند نقش روغن ماساژ را علاوه بر حجم دادن به عضلات ایفا نماید .

فراموش نکنید در صورتی که بخواهید از روغن خراطین به عنوان روغن های ماساژ استفاده کنید باید نوع بدون پایه آنرا استفاده نمایید .

 

 

 

استفاده از روغن ماساژ به عنوان آزاد کننده استرس و آرام کننده روح :

یکی دیگر از فواید ماساژ و استفاده از روغن ماساژ جهت ماساژ تراپی:

  • افزایش تمرکز
  • کاهش اضظراب
  •  بدست آوردن احساس آرامش

میباشد .

 

استفاده از روغن ماساژ به عنوان محرک جنسی در مقاربت های زناشویی :

دومین استفاده از روغن ماساژ علاوه بر در نظر گرفتن فواید بالا به جهت تحریک جنسی جنس مخالف در روابط زناشویی میباشد.

دکتر سانتل رابین از روغن ماساژ و ماساژ به عنوان یک محرک معجزه اسا یاد میکند .

 

نحوه استفاده از روغن ماساژ :

روش استفاده از روغن ماساژ :

بدین ترتیب است که شما میبایست قبل و یا بعد از حمام آقتاب ( ترجیحا بعد از حمام آقتاب ) یا 3 ساعت قبل از استحمام به مدت 45 دقیقه از نوک پا تا گردن را با روغن ماساژ چرب کرد .

 

نحوه خرید روغن ماساژ رویکا :

به جهت رفاه حال شما مشتریان و همراهان رویکا 2 روش برای خرید این محصول قرار داده شده است .

 

 

روش اول خرید روغن ماساژ :

سفارش آنلاین از سایت :

که میتوان با مراجعه به ابتدای صفحه و کلیک بر روی افزودن به سبد خرید و رفتن به مرحله تکمیل فرم مشخصات سفارش خود را کامل کنید .

 

روش دوم خرید روغن ماساژ :

روش دوم خرید روغن ماساژ میتواند با تماس تلفنی با پشتیبانان رویکا:

که بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستند صورت گیرد :

 

05137238070

09373188070

09366868070


اولین دیدگاه را شما بگذارید روغن ماساژ ، خرید روغن ماساژ ، روغن ماساژ اصل ، روغن ماساژ خالص ،

  

صابون سیاه دانه یکی دیگر از صابون هایی از صابون هایی است که خواص فراوانی برای پوست دارد و در نهایت درباره نحوه خرید صابون سیاهدانه بحث میکنیم .

در این مقاله میخواهیم به خواص صابون سیاهدانه بپردازیم و علت تهیه و درج این محصول را برای شما عزیزان شرح دهیم .

فروشگاه اینترنتی رویکا تمامی هدف خود را بر روی درج محصولاتی متمرکز کرده است که دارای خواص واقعی ( نه صرفا جنبه درامد زایی ) داشته باشد ، تا بتواند بدین طریق مشتری را همیشه راضی نگاه دارد .

 

صابون سیاهدانه | خرید صابون سیاهدانه

به همین سبب در کنار صابون ها ، کرم ها و روغن ها توضیح داده شده اند .

و مطمئنا اگر یکبار استفاده کرده باشید خواص آنها را با چشم خود خواهید دید .

به همین جهت تصمیم گرفتیم محصولی دیگر را تحت عنوان صابون سیاه دانه اصل برای شما درج نماییم .

حال میخواهیم بدانیم خواص صابون سیاه دانه اصل چیست ؟

خواص صابون سیاهدانه اصل :

صابون سیاهدانه تشکیل شده از روغن سیاه دانه اصل ، روغن نارگیل ، هیدروکسیلات و سود سوز آور میباشد .

استفاده از روغن سیاهدانه عموما جهت برطرف نمودن درد های مفاصل ، گرفتگی بینی ، برخی امراض اعصاب و … موثر است .

اما صابون سیاه دانه در کنار سود میتواند خواص زیر را برای پوست شما به ارمغان آورد :

1-از بین بردن چروک هایی که به سبب اخم بر روی پیشانی افتاده اند :

صابون سیاه دانه به سبب دارا بودن ویتامین E و کالومورا ها به شدت برای از بین بردن چروک موثر است .

2- از بین بردن چروگ هایی که به سبب پیری بر روی پوست افتاده اند :

یکی دیگر از خواص استثنایی صابون سیاهدانه از کاهش چین و چروک هایی است که به سبب پیری بر روی پوست پدیدار شده اند

به همین سبب به صابون سیاهدانه جوان ساز پوست نیز میگویند .

ابن سینا نیز در مقاله برگ اطبا نوشته است :

هر فردی باید حدالقل هر 2 روز یکبار از کف شده ی سیاهدانه برای پوست خود استفاده نماید

اما ابن سینا برای از بین بردن چین و چروک این مساله را بیان ننموده  ، او به خاصیت آبرسان بودن سیاهدانه برای پوست اشاره نموده است .

پس یکی دیگر از خاصیت های صابون سیاهدانه خاصیت آماده سازی بستر پوست برای آبرسانی و تغذیه پوست میگردد .

3- فراهم سازی بستری مناسب در پوست جهت تغذیه کامل و دریافت ویتامین ها :

از مهمترین خواص این صابون در آن است که بستر پوست را برای دریافت مواد مغذی برای پوست فراهم می آورد .

به همین جهت پزشکان متخصص پوست عمدتا قبل از مصرف دارو های موضعی پوست استفاده از روغن سیاهدانه را توصیه می نمایند .

 

تفاوت صابون سیاهدانه با صابون تریاک و کرم صابون های گوری ، کرم و صابون فایزه و …. :

ما در هر صفحه محصول بطور کامل راجع به آن محصول توضیحاتی را درج نموده ایم.

اما اگر بطور خلاصه میخواهید تفاوت را درک کنید :

کرم یا صابون های :

کرم و صابون گوری

فایزه

حسن ترک

گلدن پرل

و الحجاب

همگی خاصیت های از بین برندگی جوش و لک و اسکار دارند .

اما صابون تریاک و صابون سیاهدانه ماهیتی تقریبا مشابه دارند .

این 2 صابون هر دو برای آبرسانی و از بین بردن چین و چروک استفاده میگردد .

تفاوت این دو در این است که صابون تریاک تمرکزش بر روی جوان سازی است و صابون سیاهدانه بر روی رفع چین و چروک !

 

صابون سیاه دانه | خرید صابون سیاهدانه

 

خرید صابون سیاه دانه بوسیله تماس با پشتیبانی :

برای خرید صابون سیاهدانه از طریق تماس با پشتیبانی :

شما میتوانید در هر زمان از شبانه روز با تماس با امور سفارشات فروشگاه رویکا سفارش خود را ثبت نمایید :

 

تماس با فروشگاه

05137238070

09373188070


اولین دیدگاه را شما بگذارید صابون سیاهدانه ، خرید صابون سیاهدانه ، صابون سیاهدانه اصل ، صابون سیاه دانه ، صابون سیاه دانه اصل ، خرید صابون سیاه دانه ،

  

مشخصات مدیر وبلاگ

ویرایش

دسته بندی موضوعی

روغن خراطین ، خراطین ، روغن خراطین اصل ، روغن خراطین چیست ، روغن ، حجم دهنده ، آموزش ارایش ، آرایش ، آموزش آرایش ، آموزش آرایش طبیعی ، طبیعی ترین حالت... ، بهترین روش آرایش ، روش ارایش ، خرید روغن خراطین ، ایا روغن خراطین... ، روغن خراتین ، روغن آرگان ، روغن ارگان ، روغن ارگان اصل ، روغن آرگان اصل ، قیمت روغن ارگان ، فواید روغن ارگان ، کرم و صابون گلدن... ، خرید کرم و صابون... ، کرم و صابون گلدن... ، کرم گلدن پرل ، صابون گلدن پرل ، کرم و صابون حسن ترک ، خرید کرم و صابون... ، کرم و صابون حسن ترک... ، کرم حسن ترک ، کرم حسن ترک و صابون... ، صابون تریاک ، خرید صابون تریاک ، صابون تریاک اصل ، صابون تریاک خالص ، صابون زرد چوبه ، خرید صابون زرد چوبه ، صابون زرد چوبه اصل ، صابون زرد چوبه خالص ، صابون سیاهدانه ، خرید صابون سیاهدانه ، صابون سیاهدانه اصل ، صابون سیاه دانه ، صابون سیاه دانه اصل ، خرید صابون سیاه... ، روغن ماساژ ، خرید روغن ماساژ ، روغن ماساژ اصل ، روغن ماساژ خالص ، صابون شتر مرغ ، خرید صابون شتر مرغ ، صابون شتر مرغ اصل ، صابون شتر مرغ خالص ، صابون شترمرغ ، خرید صابون شترمرغ ، فواید شامپو تریاک ، شامپو تریاک ، شامپو تریاک اصل ، خرید شامپو تریاک ، روغن جوجوبا ، خرید روغن جوجوبا ، روغن جوجوبا اصل ، روغن جوجوبا خالص ،
ویرایش

طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ